De authentieke kant van Alpe d'Huez

Geniet van het skigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine de Ski, terwijl u verblijft in een authentiek bergdorp vol historie.

Verdwalen in het oneindige wit

Of u nu op zoek bent naar ontspanning of uitdagingen, Alpe d'Huez Grand Domaine de Ski biedt u de mogelijkheid om te skiën op elk niveau. Ongeacht de helling, de sneeuw is er uniek en daagt de mens uit de bergen te bedwingen en er volop van te genieten.

Skigebied

Villard-Reculas, onderdeel van Alpe d'Huez Grand Domaine de Ski, biedt de mogelijkheid om te skiën op 250 km piste in dit prachtige gebied dat zich uitstrekt tussen 1200 en 3300 meter hoogte. Voor de minder avontuurlijke of beginnende skiër is het gebied van Villard- Reculas met zijn toegankelijke afdalingen, ideaal. Dankzij het grote aantal sneeuw kanonnen bent u ongeacht de weersomstandigheden altijd zeker van sneeuw.

Discover

Ons adres voor uw skiverhuur: Le Ptit Pingouin Sport 2000

De medewerkers van Le Ptit Pingouin Sport 2000 in Villard- Reculas bieden u de beste tarieven en voorwaarden voor het huren van uw ski uitrusting. Een uitgebreid assortiment aan skimateriaal, de mogelijkheid tot stalling en de goede service maken dit het adres voor uw verhuur, aanschaf of onderhoud van uw skimateriaal...

Meer informatie

Skischool - ESF Villard- Reculas

Alex, Régis, Jean-Charles, de 2 Guillaumes, Serge, Alain, Lionel, Bruno en Étienne staan klaar om u te laten genieten van het skien in het skigebied van Villard-Reculas en Alpe d'Huez Grand Domaine de Ski. Onder de beste omstandigheden zullen zij u helpen uw niveau te verbeteren. Het ESF Villard- Reculas staat garant voor vriendelijk, professioneel en gemotiveerd personeel!

Vergeet niet te reserveren!