Chalet de charme
à Villard Reculas
Alpe d'Huez Grand Domaine

Chalet Le Villarais : Locations de chalets et appartements à Villard Reculas, Alpe d'Huez Grand Domaine, semaine et courts séjours montagne


De ideale omgeving voor uw droom vakantie

« Welkom in het authentieke hart van Alpe d'Huez Grand Domaine. »
Dit 250 jaar oude huis tot een luxueus chalet met twee appartementen. Het heeft een fantastisch uitzicht op de rondom liggende besneeuwde bergtoppen en ligt in het centrum van het oude dorp. Een van de sterke punten is de ligging in het gebied van Alpe d'Huez Grand Domaine met volop mogelijkheden voor skiën, mountainbiken, fietsen en wandelen. Met een oppervlakte van 270 m2 verdeelt over verschillende ruimtes komt het Chalet le Villarais tegemoet aan de wensen van groepen van 6 tot 18 personen.

 

virtual tour


Een onvergetelijke vakantie

Aantrekkelijke extras

Naast het aanwezige comfort in het chalet( pooltafel, piano....) Kunt u genieten van een ontspannen avond bij de houtkachel in de gewelfde woonkamer...

  • 6 tot 18 personen
  • Op 300 meter van het skigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine
  • Comfortabel en luxueus
  • Van alle comfort voorzien (wifi, biljart etc)
  • Zowel zomers als 's'winters te huur
  • Ligging in een authentiek bergdorpje
  • 250 km ski- en mountainbike piste

Meer details

Mogelijkheid voor verhuur voor groepen tot 18

Met een oppervlakte van 270 m2 verdeelt over verschillende ruimtes komt het Chalet le Villarais tegemoet aan de wensen van groepen van 6 tot 18 personen. Het chalet (200 m2) heeft 6 ruime slaapkamers voor 12 personen. Het appartement(70 m2) beschikt over twee slaapkamers voor 6 personen. Door hun sfeervolle inrichting bent u in zowel het chalet als het appartement verzekerd van een ontspannen en gezellig verblijf.

Het Chalet Het Appartement


ACTIVITEITEN ZOMER & WINTER

De Zomer, pure emoties

Na de witte pracht van de winter, brengt de zomer vele verrassingen voor de liefhebber van de bergen... In Villard- Recuals maken de steile hellingen van het Massif des Grands Rousses plaats voor groene weiden met uitzicht over de vallei. Een vredig gebied tussen bos en bergen.

Ontdek

Ski tot 3300 m

Villard-Reculas, onderdeel van Alpe d'Huez Grand Domaine de Ski, biedt de mogelijkheid om te skiën op 250 km piste in dit prachtige gebied dat zich uitstrekt tussen 1200 en 3300 meter hoogte.

Meer

Wielrennen op de 'Nederlandse berg'?!

De Alpe d'Huez kent een lange reeks van 27 etappewinnaars op de top van deze berg in de Tour de France. Vanaf 1952, als eerste Fausto Coppi tot en met Pierre Rolland in 2011, een verzameling namen met legendarische kampioenen...

Meer details


Reserveringen

Boek het CHALET
(200m² / 6 kamers / 14 personen)

Dit 250 jaar oude huis tot een luxueus chalet met twee appartementen. Het mooiste plekje in het hart van de l'Oisans. Het grote appartement(200 m2) heeft 6 ruime slaapkamers voor 12 personen. Het kleine appartement(70 m2) beschikt over twee slaapkamers voor 6 personen.

Details

Beschikbaarheid

Boek

Boek het APPARTEMENT
(70 m² - 6 people)

Het op zich zelf staande 6 persoons appartement is onderdeel van het Chalet le Villarais. Door hun sfeervolle inrichting bent u in zowel het chalet als het appartement verzekerd van een ontspannen en gezellig verblijf.

Details

Beschikbaarheid

Boek


contact

Voor algemene informatie en
vragen met betrekking tot de boeking
.

+33 (0)6 18 02 48 53
4 route d'Huez - 38114 Villard Reculas - France
  • 2 route des Alpages, 38114 Villard Reculas, FRANCE +33 (0)4 76 80 69 02
    Cliquez sur le bouton [Google] au coin gauche de la carte pour plus de détails